Om oss

En rinnande häftklammer sedan den slog på hyllorna 1987 förändrade Tinker Hatfield-designade Nike Air Max spelet med premiären av en synlig Max Air-enhet. Nu var den eftertraktade dämpningen inte ett mysterium - du kunde se och faktiskt se den molnlika luftfickan. Modell efter modell av Air Max sneakers har släppts under åren, inklusive sådana ikoniska modeller som Air Max 1, Air Max 90, Air Max 95 och Air Max 97.

Först utsläppt 1987, har Nike Air Max blivit en ikonisk medlem av Nike-träningsfamiljen. De har vuxit sin egen hängiven efterföljare av fans och är nu ett av de mest populära valen i Nike's katalog. Bli en del av modeeliten med ditt eget par Nike Air Max 1 eller Nike Air Max 90-tränare.

Vi levererar ett brett urval av Nike Air Max-tränare tillgängliga i en rad stilar och färger. Nike Air Max tränare är mångsidiga och färgglada - så att du kan uttrycka varje tum av din personlighet. Nike s senaste silhuett, VaporMax, är en av de mest eftertraktade släpvagnsutgåvorna 2017. VaporMax kombinerar komfort och stil med imponerande funktionalitet genom att kombinera sin lätta och flexibla flyknit-teknik med en fullständig sål av luftdämpning.