Integritetspolicy

 

Vi är engagerade i att skydda din integritet. Den information du lämnar till oss ges inte eller säljs till någon extern part, förutom att rederiet levererar din beställning. Vi delar endast din fraktadress och telefonnummer med fraktföretaget. Den information vi samlar in från dig används endast för att bearbeta och skicka din beställning. Din e-postadress används bara för att ge dig en orderbekräftelse och spårningsnummer. Ditt telefonnummer används för att kontakta dig om det uppstår problem med att din beställning uppfylls eller levereras.

 

Om du har några frågor, problem eller kommentarer om vår integritetspolicy vill vi veta så att vi kan ta itu med dem. Vänligen kontakta oss Vi respekterar din integritet och vi deltar inte och vill inte dela informationen du ger oss utifrån företag eller organisationer. Vi har ditt bästa intresse och tror att du kommer att uppskatta vår övertygelse om din säkerhet.

 

Vi förbehåller oss rätten att lämna ut din personliga information till relevanta myndigheter där vi har anledning att tro att sådant upplysande är nödvändigt för att identifiera, kontakta eller väcka talan mot någon som kan bryta mot eller hotar att bryta mot eller som kan skada eller Interferens med våra rättigheter, intressen eller egendom, och våra användare, kunder, partners, andra webbplatsanvändare eller någon annan som kan skadas av sådan verksamhet.